Skip to content
Ison & Fille
Ison & Fille

Musik

I slutet av maj 2019 släppte Ison & Fille sitt senaste album “Vackra Liv” som är duons sjätte album och det första på fem år.

I december året innan fick Sverige ta emot nyheten att Ison & Fille var tillbaka med ny musik! “Pengar” var det första vi fick höra från duon, en låt om pengars makt över människor. Efter det släppte de singeln “Vinnare” feat. Cherrie och Imenella, samtidigt som de gjorde ett gäng exklusiva gig på utvalda platser under våren. I slutet av maj släppte Ison & Fille sitt senaste album “Vackra Liv”. På sin sjätte platta hittar vi förutom Ison & Fille gästartister som Mwuana, Lamix, Cherrie, Imenella, REZ och L1na. Albumet är producerat av Mack Beats utom Vinnare som K-One står för, samt låten Blessings som är producerad av Elai.

Ison & Fille

Ison & Fille

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Ison & Fille. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Johan Lindqvist
johan.lindqvist@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Ison & Fille

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2