Skip to content
Honningbarna

Musik

Inga evenemang

Om Honningbarna  

Under sin intensiva levnadstid har norska Honningbarna släppt fem album, vunnit Spellemann- och P3 Gull-priser – och genom hundratals konserter i och utanför landet blivit omtalade som Norges bästa liveband. Efter en hektisk takt sedan tonåren tog de för första gången en kort paus år 2018. Året efter återvände de med nya låtar, två nya bandmedlemmar och en omfattande turné i Norge. Singeln “King Kong justice” blev veckans låt på NRK P3 och turnén var slutsåld över hela landet. 

Bandet hade planerat att fortsätta härja på klubbscener och festivaler under både 2020 och 2021. När landet stängdes ner var de dock tydliga med att restriktionerna inte var förenliga med vad en Honningbarna-konsert är och ska vara: oförutsägbar, fysisk och kaotisk. De höll sig därför helt borta från konserter och gick istället in i studion för att spela in sitt sjätte album deras första sedan 2017. 

Albumet “Animorphs”, släpptes i januari 2022 och fick enbart femmor och sexor från landets recensenter. NRK kallade det ett mästerverk, medan Klassekampen beskrev “Animorphs” som “en av de bästa punkskivorna i Norge någonsin”. Fyra av låtarna på albumet listades på P3. Under den efterföljande turnén sålde de över 9000 biljetter, utsålde Sentrum Scene månader i förväg och kröntes till “Norges kungar” av Gaffa för deras konsert på Øyafestivalen. 

Honningbarna

Honningbarna

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Honningbarna. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

 

Booking Form All Things Live

Boka Honningbarna

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2