Skip to content
HON

Inga evenemang

Om HON 

Artisten och låtskrivaren HON är tillbaka i en helt ny tappning 2022. Den gamla HON har dött och nya HON återuppstått. Singeln “Tar det som det kommer” släpptes våren 2022 och är skriven och producerad av artisten själv och Fredrik Lundström. Det är uppföljaren till första singeln ”Vad har du gjort” som släpptes i februari samma år. 

Våren 2020 debuterade HON med singeln ”Rör mig som du” och har sedan dess både hunnit släppa 9 singlar och en EP, sålt guld och spelats mer än 20 miljoner gånger på Spotify. HON har bland annat samarbetat med artister som Myra Granberg och Alex Järvi och själv stått som producent bakom flera av hennes låtar. 

Bakom HON står låtskrivaren Mikaela Mohlin som skriver låtar både för den internationella och svenska popscenen. Mikaela står som låtskrivare bakom ett 30-tal släppta låtar och har bland annat jobbat med artister som Victor Leksell, Myra Granberg, Nause, BUNT och Elliphant. 

HON

HON

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka HON. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka HON

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2