Skip to content
Hemliga Klubben

Musik

Inga evenemang

Hemliga Klubben består av låtskrivarna Adéle Cechal, Mattias Jonsson och Gustav ’Påsen’ Gällhagen. Musiken beskriver de som lekfull, upplyftande och ösig men det finns också utrymme för känslosamma, personliga texter. Bandet är i grunden låtskrivare och har utöver den egna musiken skrivit låtar till bland annat Myra Granberg, Felicia Takman, Petter och Molly Sandén.

Den kreativa trion träffas i en studio hösten 2017 och redan i januari 2018 grundas bandet. Sen dess har de hunnit släppa en rad singlar, ett debutalbumet och varit ute och spelat med bland annat Thomas Stenström och Den svenska björnstammen. Debutalbumet “Tills alla glömt oss” rosades av Jan Gradvall och gav bandet en nominering som årets nykomling i 2021 års Rockbjörnen.

Hemliga Klubben

Hemliga Klubben

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Hemliga Klubben. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Jonas Pernholm
jonas.pernholm@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Hemliga Klubben

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2