Skip to content
Hemliga Klubben

Musik

Inga evenemang

Om Hemliga Klubben  

Hemliga Klubben består av låtskrivarna Adéle Cechal, Mattias Jonsson och Gustav ’Påsen’ Gällhagen. Sedan gruppen bildades 2018 har de släppt två EP:es samt debutalbumet ’Tills alla glömt oss’. De lekfulla texterna ihop med energin i soundet rosades av Jan Gradvall och gav bandet en nominering som årets nykomling i 2021 års Rockbjörnen.

Hemliga Klubben har turnerat flitigt sen start, till en början som förband till akter som Bob Hund och Thomas Stenström men främst på egen hand. 2022 gjorde bandet rubriker då turnéavslutningen blev tvungen att avbrytas efter bara några låtar på grund av att publiken höll på att få dansgolvet att rasa in. Hösten 2024 väntar både ny musik och nya liveframträdanden.

Hemliga Klubben

Hemliga Klubben

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Hemliga Klubben. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Jonas Pernholm
jonas.pernholm@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Hemliga Klubben

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2