Hasse Brontén

Komiker

Talare

Hasse Brontén personifierar uttycket ”spritter av glädje”. Hasse är lika glad på scenen som publiken blir av att få se honom.

Hasse kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Hasse Brontén är polisen som blev komiker, och han har en humor som roar dom allra flesta, både gammal som ung. Humorn är glad och rättfram och handlar om allt möjligt i vår omvärld. Det mesta blir roligt när det betraktas ur Hasses egna, lite udda perspektiv!

Hasse är en mycket uppskattad konferencier, och han anlitas flitigt till olika galor och arrangemang. Med humor, värme och proffsig framtoning leder han publik genom allehanda programpunkter såsom exempelvis prisutdelningar och tal.

Med sin podd ”Snutsnack” når Hasse varje vecka en stor stabil lyssnarskara som får ta del av spännande och känslofyllda historier från polisvärlden.

Du kan även under 2021 se Hasse i flertalet skådespelarroller i allt från mindre kortfilmer till Netflixsuccén “Den osannolika mördaren”, serien om Skandiamannen.

Föreläsningar med Hasse

Bipopulär

Varför pratade vi aldrig om att pappa hade en psykisk sjukdom?
Booking Form All Things Live

Boka Hasse Brontén

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2