Skip to content
Hampus Hedström

Influencer marketing

Komiker

Konferencier/moderator

Om Hampus Hedström

Hampus driver en av Sveriges största humorkanaler på YouTube och är inte bara en av landets främsta Youtubers utan har också medverkat i flertalet humorproduktioner som till exempel Mumbo Jumbo, Bert och Snorkråkan.

Hampus är dessutom en flitig programledare och har programlett bland annat Guldtuben år 2017 och Kids Choice Awards i Los Angeles.

Tillsammans med kollegan Keyyo driver han podcasten ”Frågar åt en kompis” där de diskuterar om olika tabubelagda ämnen. Under 2023 såg vi Hampus i en ny säsong av SVT:s “Snorkråkan”, ungdomsdramat “Från Trakten” och som vinnare av “Let’s Dance”. Våren 2024 ser vi honom åka ”Över Atlanten”.

Föreläsningar med Hampus

Hur man oavsett dröm når sina mål?

Denna föreläsning riktar sig mot en yngre publik där han berättar om sin uppväxt, hur han började driva företag redan som 15-åring och hur YouTube-karriären kom att bli ett heltidsjobb. Han delar med sig av sitt tankesätt och hur detta kan tillämpas för att nå sina drömmar och mål. En föreläsning om det skolan inte lärde dig.

Längd: ca 45 min

I framtidens mediehus

Denna föreläsning riktar sig mot en äldre publik. Han delar med sig av lärdomar, hur företag bör tänka i sin digitala marknadsföring och hur det är för företag att jobba med influencers som honom själv. En kreativ föreläsning som visar företag hur reklambranschen totalt ändrat riktning och hur man hänger med.

Längd: ca 45 min

Boka Hampus Hedström

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2