Hampus Hedström

Komiker

Talare

Hampus Hedström är en mångfacetterad underhållare. Idag driver han en av Sveriges största humorkanaler på YouTube. Kanalen har nått stor framgång med följarskala på över 200 000 prenumeranter på kort tid.

Hampus kan bokas för: Standup, konferencier, moderator, föreläsningar, programledare, skådespelare, film/tv-medverkan.

Hampus Hedström är inte bara en av landets främsta Youtubers utan har också medverkat i flertalet humorserier för Viasats on demand-tjänst ViaFree. Han är dessutom en flitig programledare och har programlett bland annat Guldtuben år 2017 och Kids Choice Awards i Los Angeles. Tillsammans med kollegan Keyyo driver han podcasten ”Frågar åt en kompis” där de diskuterar om olika tabubelagda ämnen.

Hampus syns frekvent som skådespelare i olika humorserier och humorproduktioner som till exempel Mumbo Jumbo och Bert.

Nu etablerar han sig med full kraft som standupkomiker och gjorde 2019 ett bejublande standupframträdande framför en publik på nästan 5000 personer tillsammans med Humorkalaset Dalhalla.

Hampus är engagerad, energisk, ödmjuk och nyfiken. Med sin bredd och förmåga att fånga en publik garanterar Hampus att ta just ditt evenemang till nästa nivå.

Föreläsningar med Hampus

Hur man oavsett dröm når sina mål?

Denna föreläsning riktar sig mot en yngre publik där han berättar om sin uppväxt, hur han började driva företag redan som 15-åring och hur YouTube-karriären kom att bli ett heltidsjobb. Han delar med sig av sitt tankesätt och hur detta kan tillämpas för att nå sina drömmar och mål. En föreläsning om det skolan inte lärde dig.

Längd: ca 45 min

I framtidens mediehus

Denna föreläsning riktar sig mot en äldre publik. Han delar med sig av lärdomar, hur företag bör tänka i sin digitala marknadsföring och hur det är för företag att jobba med influencers som honom själv. En kreativ föreläsning som visar företag hur reklambranschen totalt ändrat riktning och hur man hänger med.

Längd: ca 45 min

Booking Form All Things Live

Boka Hampus Hedström

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2