Skip to content

Inga evenemang

Succén “Flippa inte här” med Filip Dikmen åker ut på turné

Under våren sa Filip Dikmen hejdå till YouTube och bjöd in till ett stort avskedskalas för sina följare på Rival i Stockholm. Föreställningen “Flippa inte här” blev en total succé och nu står det klart att den spelas vidare i en uppdaterad variant på turné i november.  

Filip Dikmen har 275 000 följare på YouTube. Men efter sex år är det dags att säga hejdå till kanalen med ett stort avskedskalas. Välkommen till “Flippa inte här” – en föreställning med Filip Dikmen och vänner. Med sig på scen har han bekanta ansikten som gästat kanalen genom åren – nämligen Madde, Kaeli, Birre och Daniel.

–  Showen på rival var såååå kul för både mig, deltagarna och hela publiken. Ingen av oss var beredda på energin i rummet eller hur otroligt kul vi faktiskt skulle ha, så det var inte mer än rätt att köra på en turné över hela Sverige, hälsar Filip Dikmen. 

Förbered dig på mycket igenkänning och interaktion med både Filip och hans vänner, följt av allt ifrån allvarliga diskussioner till överraskningar, skratt, dans och musik. Det blir en fullmatad show med extra allt – en hyllning och ett tack till Filips följare.

Booking Form All Things Live

Boka Flippa Inte Här

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2