Skip to content
FILIPPA

Musik

Om FILIPPA 

FILIPPA, 21 år från Alingsås, tar sin egna plats i svenska pophimlen med sin storslagna röst som för dig in i tankarna till internationella popdivor som Christina Aguilera och Whitney Houston. 

Med hennes kraftfulla utryck och sitt personliga sätt att skriva låtar gör hon som ovan nämnda popdivor och bemästrar både känslosamma ballader som känns enda in i hjärtat samt hittiga discolåtar som gör det svårt att sitta still. 

Sommaren 2023 släppte FILIPPA sin debut-EP som fick mycket uppmärksamhet på TikTok med låtar som ”En flaska till” och ”Beroende”. Innan dess har hon gjort ett flertal framgångsrika samarbeten som bland annat ”Tjugofem” tillsammans med Vince Wavy. 

Senaste singeln “När festen tagit slut” har hittills legat på Spotifys Topp 50-lista, spelats på Rix FM samt gått viralt på TikTok med miljontals visningar och flera tusen creations. 

FILIPPA

FILIPPA

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka FILIPPA. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Rickard Nilsson
rickard.nilsson@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka FILIPPA

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2