Skip to content
Farah Abadi

Konferencier/moderator

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Om Farah Abadi 

Farah Abadi är en svensk programledare i radio och TV. Hon började sin karriär på Sveriges Radio för P3 Din Gata år 2012 och har sedan dess varit en framstående programledare på kanalen i många år. Bland annat för program såsom Relationsradion i P3, Morgonpasset och Farah i P3. Hon har även sänt Musikhjälpen under flera år och på senare tid programlett Ring så spelar vi, Karlavagnen och Sänder i P4.

Utöver sitt arbete inom radio har Farah Abadi även synts mycket i TV. Hon debuterade som programledare för Sommarlov år 2014 och har sedan dess varit med i program som På Spåret och 1 Mot Sverige och programlett SVT:s Sverige! och Historien om Sverige med Farah. Farah Abadi har även arbetat med Melodifestivalen två år i rad: 2022 som Oscar Zias sidekick och 2023 som programledare tillsammans med Jesper Rönndahl.  

Farah Abadi är känd för sin charm, humor och förmåga att kommunicera med sin publik. Med sin mångsidighet och professionalitet har hon blivit en av Sveriges mest älskade mediepersonligheter. 

Farah Abadi kan bokas som konferencier, moderator, programledare, radioprogramledare och för övrig medverkan i film, tv och radio. 

Programledare för Sverige!, Historien om Sverige med Farah samt Sänder Söndag i P4

Boka Farah Abadi

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2