Skip to content
Evergrey

Musik

Om Evergrey 

Evergrey bildades i Göteborg 1995 och är ett välkänt svenskt metalband känt för sin unika blandning av progressiv, power och dark metal. Bandet har fängslat publiken världen över med sin känslosamma musik och tankeväckande texter. Under ledning av låtskrivaren, sångaren och gitarristen Tom S. Englund har Evergrey konsekvent utmanat genrens gränser, vilket har gett dem en hängiven fanbas och kritikerros. 

Deras senaste album, “Escape of the Phoenix” (2021) och “A Heartless Portrait” (2022), har ytterligare befäst Evergreys rykte som en kraft att räkna med inom metalscenen. “Escape of the Phoenix” markerade en triumferande återkomst för bandet och visade upp deras musikaliska färdigheter och låtskrivarkonst. Albumet fick omedelbart beröm för sina dynamiska kompositioner, smittsamma melodier och introspektiva texter. Genom att utforska teman som motståndskraft, självsökande och personlig frihet skapade “Escape of the Phoenix” en djupt emotionell och engagerande lyssnarupplevelse. Albumet nådde höga listpositioner i flera länder och fick lysande recensioner, vilket cementerade Evergrey som en ledande kraft inom metalgenren. 

Med dessa senaste utgåvor har Evergrey befäst sin position som ett av de mest framstående och respekterade banden inom den samtida metalscenen. Deras förmåga att konsekvent leverera kraftfull och introspektiv musik har gett dem en hängiven och ständigt växande fanbas. Evergrey fortsätter att fängsla publik runt om i världen med sina elektrifierande liveframträdanden och visar sitt oföränderliga engagemang för att utmana gränserna och utveckla sin musikstil. 

Evergrey

Evergrey

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Evergrey. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

BokningDavid Maloneydavid.maloney@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Evergrey

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2