Eva Dahlgren

Musik

Information om covid-19: klicka här för att läsa vad som gäller för Eva Dahlgren och de nya restriktionerna.

Eva Dahlgren intar Göta Lejon med “En blekt blondins hjärta” 

Eva Dahlgren är en hyllad sångerska, låtskrivare, konstnär och barnboksförfattare med en karriär som spänner över fem decennier där hon har inspirerat generationer av svenska artister med sina texter och melodier.

Efter 30 år i skivhyllan återvänder ”En blekt blondins hjärta” – ett hyllat, prisbelönat och historieskrivande mästerverk som gjort ett djupt avtryck i svensk musiksjäl. Låtarna kan inte bara höras på nyutgiven vinyl – 3-5 april intar Eva Dahlgren Göta Lejons scen för att framföra hela albumet live.

Den 12 september 1991 släppte Eva Dahlgren sitt sjunde album – ett album som ständigt fått nya lyssnare och håller sig ohotad kvar som en av de stora svenska klassikerna. Nu, 30 år senare, står det klart att Eva Dahlgren tillsammans med sitt band kommer framföra hela albumet på Göta Lejons scen.

Jag ska göra något som jag aldrig gjort förut. Jag ska spela Blondinen live från början till slut. Från ”Jag är gud” till ”Drömmarna och muren” – tillsammans med mitt band ska jag försöka återskapa soundet och känslan. Det kommer att bli så fint, jag vet det, det känns som om hon håller mig i handen. Välkomna till Göta Lejon i Stockholm på alla hjärtans dag 2022.

Eva Dahlgren

Eva Dahlgren

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Eva Dahlgren. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Eva Dahlgren

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2