Skip to content
Emilia Pantic

Musik

Om Emilia Pantic

Emilia Pantic, en av Sveriges mest lovande popartister, har sedan hennes debut tagit sina fans med storm, genom sina ofiltrerade texter och karismatiska personlighet. Den 1 mars släpptes singeln “Nej tack” som blev hennes första släpp för 2024.

För två år sedan flyttade Emilia Pantic från Göteborg till Stockholm, för att satsa fullt ut på musiken. Det var i februari 2022 som hon debuterade med singeln Roadkill, som blev hyllad av bl.a. Jan Gradvall. Därefter fick vi höra låtarna Säg det som du menar det, Död och SOS. Hösten 2022 släpptes debut-EP:n Hatar att du lät oss gå och i fjol följde hon upp med efterlängtade singeln Oklar, som hon gjorde TV-debut med i TV4 Nyhetsmorgon. Emilia har spelat en hel del live runtom i Sverige och förra året var hon förband till både Myra Granberg och Thomas Stenström.

Emilia Pantic

Spotify

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Emilia Pantic. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Emilia Pantic

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2