Skip to content

Om Elin Wiigh 

Välkommen in i Elin Wiighs värld, en värld där både hennes egenskrivna känslosamma, ärliga musik och hennes filterlösa humor får ta plats.  

Den snart 23-åriga Elin Wiigh har skrivit musik och framfört den på både små och stora scener sedan hon var 9 år gammal, alltid med siktet mot en stor artistkarriär. Julen 2022 gav hon sin mamma en egenskriven låt i julklapp och det virala klippet från överlämningen på julafton har berört nära 1 miljoner tittare. Artistkarriären tog därefter rejäl fart med skivkontrakt och stora, härliga intervjuer och framträdanden i Sveriges största medier. I höstas följde Elin upp ”Mammalåten” med countrypopdoftande ”People Pleasin’” och det står nu klart att Elin är en unik, ny stjärna som bjuder sin publik på både skratt & gråt. 

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Elin Wiigh. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Elin

Wiigh

Booking Form All Things Live

Boka Elin Wiigh

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2