Skip to content
Edvin Törnblom

Influencer marketing

Komiker

Konferencier/moderator

Om Edvin Törnblom

Innan Edvin tog steget in i rampljuset jobbade han bakom kameran med TV-utveckling, men efter att ha anlitats som sidekick i radioprogrammet PP3 i P3 kunde han inte hålla sig längre. Åren som följde blev han ungdomsprogramledare på SVT i program som ”Häng på” och ”Edvin och Laki hjälper till” innan han tillsammans med Johanna Nordström startade podcasten ”Ursäkta” som idag är en av de mest lyssnade poddarna i Sveriges historia. Podden har även blivit prisad som Årets Podd från både Det svenska humorpriset och Radiopriset Guldörat.

2022 var ett hektiskt år för Edvin då han bland annat ledde QX-galan med Sissela Kyle, släppte boken ”Bögen är lös” tillsammans med bokförlaget Forum och åkte ut på arenaturné med URSÄKTA LIVE. Efter att ha tagit hem tre priser på 2023 års QX-gala, bland annat storpriset årets HBQT, åkte Edvin ut på Sverigeturné med föreställningen ”Bögen är lös (i magen)”, en humoristisk showmonolog där Edvin skildrar hur det har varit att växa upp som bög och människa under 00-talet. I showen fick vi se allt från dragshow med Ebba Busch till nummer om att förvirrat försöka hitta sin plats i en värld fylld av galningar. Den hyllade showen spelades för utsålda hus runtom i landet och på grund av den stora efterfrågan förlängdes turnén till våren 2024. Under våren 2024 ser vi även Edvin som programledare för Bachelorette.

 

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Boka Edvin Törnblom

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2