Edvin Törnblom

Komiker

Edvin Törnblom är den karismatiska sociala medie- och poddsensationen som under de senaste åren har exploderat – inte minst bland ungdomar och HBTQ-världen.

Edvin har bred erfarenhet av arbete inom media och han har genom åren frekvent både setts och hörts i flera olika tv- och radioformat. På Edvins CV hittar vi bland annat att han har radiopratat i PP3 i P3 där han ledde det hyllade segmentet ”Veckans gay-ikon”. Edvin har också programlett flera ungdomsprogram så som ”MVH SVT” och ”Edvins skådisdrömmar” på SVT.

Det är inte bara genom rutan eller radio som Edvin levererar högklassig underhållning. Han anlitas parallellt också flitigt som programledare och har bland annat varit konferencier för Nöjesguidens Stockholmspris 2018.

Mest känd för den stora massan är Edvin genom sina sociala medier och sin podcast ”Ursäkta” som han driver tillsammans med Johanna Nordström. Podcasten är en av de mest lyssnade i Sverige genom tiderna och har över 200 000 unika lyssnare varje vecka. Edvin medverkar också som skådespelare i podcasten “Stammis”.

Edvin har en unik förmåga att anpassa sig efter målgruppen – ingen publik eller gäst är för svår för Edvin. Bokar du Edvin så kan du räkna med en karismatisk och positiv energibomb som är villig att bjuda på sig själv.

Edvin kommer att bokdebutera år 2022 tillsammans med bokförlaget Forum.

Booking Form All Things Live

Boka Edvin Törnblom

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2