Skip to content
Edvin Törnblom

Influencer marketing

Komiker

Konferencier/moderator

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Edvin Törnblom sätter upp showen Bögen är lös (i magen) och åker på Sverigeturné 

Bögen är lös (i magen) är en humoristisk showmonolog där Edvin Törnblom skildrar hur det har varit att växa upp som bög och människa under 00-talet. Vi får se absolut allt från dragshow med Ebba Busch till nummer om att förvirrat försöka hitta sin plats i en värld fylld av galningar. Fanns det homosexuella vikingar? Vad är egentligen en tokkärring? Och varför har Edvin en godispruta under sängen? Det och mycket mer i Bögen är lös (i magen).   

Precis som Lady Gaga ville bli skådespelerska innan hon blev artist ville Edvin Törnblom bli scenman innan han blev författare. Våren 2022 släppte Edvin boken “Bögen är lös” och nu står det klart att han sätter upp föreställningen Bögen är lös (i magen)  en extravagant frigörelse och en hyllning till Gunilla Persson, Paris Hilton, Britney Spears, alla fag hags och tokiga kvinnor som format Edvin till den han är.  

– Jag skrev en bok men i mitt huvud skrev jag ett manus till min liveshow. Det här är en föreställning som frigör mig som människa, kastar mig ut och får mig att visa vad jag kan för världen. Som outbildad dum 90-talist ger jag svar på livets stora frågor, hälsar Edvin.  

Förbered dig på en storslagen show  där humor, drag, musik och dans blandas med ärliga berättelser, Oprahs “Aha! Moments” och Kishti Tomitas “Halleluja-moments”.  

Bögen är lös (i magen) har premiär den 26 oktober på Rival i Stockholm och åker sedan vidare på Sverigeturné under hösten och våren! 

 • Medverkande: Edvin Törnblom
 • Dansare: Daniel Koivunen
 • Agentröst: Emma Peters
 • Manusförfattare och regissör: Pål Ströbaek
 • Visuell regi och koreograf: Jennie Widegren
 • Dramaturg: Åsa Lindholm
 • Scenograf och kostymdesign: Elin Hallberg
 • Rekvisitör: Giovanna Wallenberg
 • Ljusdesign: Tobias Hallgren och Susanna Hedin
 • Kompositör och ljuddesign: Martin Landström & Niklas Runsten
 • Kompositör ”Gårdsbög”: Moa Michaeli, Marcus Lindberg & Edvin Törnblom
 • Övrig sångtext: Petter Ströbaek
 • Makeup artist & turnéledare: Heidi Garcia Andersson
 •  

  Om Edvin Törnblom

  Innan Edvin tog steget in i rampljuset jobbade han bakom kameran med TV-utveckling, men efter att ha anlitats som sidekick i radioprogrammet PP3 i P3 kunde han inte hålla sig längre. Åren som följde blev han ungdomsprogramledare på SVT i program som ”Häng på” och ”Edvin och Laki hjälper till” innan han tillsammans med Johanna Nordström startade podcasten ”Ursäkta” som idag är en av de mest lyssnade poddarna i Sveriges historia. Podden har även blivit prisad som Årets Podd från både Det svenska humorpriset och Radiopriset Guldörat.

  2022 var ett hektiskt år för Edvin då han bland annat ledde QX-galan med Sissela Kyle, släppte boken ”Bögen är lös” tillsammans med bokförlaget Forum och åkte ut på arenaturné med URSÄKTA LIVE. Efter att ha tagit hem tre priser på 2023 års QX-gala, bland annat storpriset årets HBQT, drar Edvin nu ut på Sverigeturné med föreställningen ”Bögen är lös (i magen)”.

   

  Edvin Törnblom - Bögen är lös (i magen)
  Edvin Törnblom på premiären av “Bögen är lös (i magen)”
  26/10 2023: Rival, Stockholm
  Fotograf: Anastasia Baranovskaia

  Boka Edvin Törnblom

  Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

  1/2