Skip to content
Edvin Törnblom

Influencer marketing

Komiker

Konferencier/moderator

Skådespelare

Inga evenemang

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Om Edvin Törnblom

Edvin har bred erfarenhet av arbete inom media och han har genom åren frekvent både setts och hörts i flera olika tv- och radioformat. På Edvins CV hittar vi bland annat att han har radiopratat i PP3 i P3 där han ledde det hyllade segmentet ”Veckans gay-ikon”. Edvin har också programlett flera ungdomsprogram så som ”MVH SVT” och ”Edvins skådisdrömmar” på SVT. Det är inte bara genom rutan eller radio som Edvin levererar högklassig underhållning. Han anlitas parallellt också flitigt som programledare och har bland annat varit konferencier för Nöjesguidens Stockholmspris 2018.

Mest känd för den stora massan är Edvin genom sina sociala medier och sin podcast ”Ursäkta” som han driver tillsammans med Johanna Nordström. Podcasten är en av de mest lyssnade i Sverige genom tiderna. 2022 släppte han boken “Bögen är lös” tillsammans med bokförlaget Forum.

Edvin kan bokas som konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, influencer marketing och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Boka Edvin Törnblom

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2