Skip to content
Doreen Månsson
Doreen Månsson

Konferencier/moderator

Doreen Månsson är en konferencier, programledare och föreläsare som är drivande, glammig samt interagerar med publiken på ett underhållande sätt. Med sin långa erfarenhet som TV-producent har hon en unik känsla för helheten där dramaturgin spelar en viktig roll. Inga uppdrag är för stora – eller för små för den delen – för Doreen. Tidigare har hon bland annat lett banketter som Stora Chefsgalan, Childrens Climate Prize, Betsson och Cervera 30 år.

Doreen Månsson är en folkkär och prisbelönad programledare med 17 års erfarenhet inom TV-branschen. Hon har programlett alltifrån tunga politiska program om bland annat främlingsfientlighet till att få alla Sveriges barn att sjunga med i låtar som “Olika barn leker bäst” från det prisbelönade programmet “Dilemman med Doreen”.

Men listan är längre än så med bland annat Talkshowen Doreen 21.30/SVT Nöje, Doreen kommer hem /kulturprogram om konstnärer i miljonprogrammen, Vi lagar bästa maten/ SVT Nöje, Ung och bortskämd/SVT Nöje, Ensam kommande flyktingbarn/Dokumentärserie för UR, Välkomna nästan allihopa/UR, programledare för Midsommar på Läckö slott/SVT Nöje ,Trädgårdstoppen/Kanal 5, Idol/TV4, programledare för Världens barn galan/ SVT1.

Doreen åtar sig uppdrag som föreläsare, drivande moderator samt konferencier/programledare för galor och banketter. Oavsett allvarlighetsgrad på uppdraget så finns alltid inslag av humor och improvisation som gör publiken alert och nyfiken.

Doreen genomför även konserter med allsång för barn i alla åldrar!

Föreläsningar

Moderator och konferencier – med stort samhällsengagemang!

Doreen Månsson är känd för att på ett proffsigt och edgy sätt engagera sin publik med allt från interaktivitet men också med sin varma och underhållande intervjuteknik.

Doreen förbereder sig grundligt för att kunna ställa de verkligt intressanta frågorna, samtidigt som hon är extremt duktig på att få den som intervjuas att känna sig bekväm i situationen. Med sin gedigna bakgrund från hundratals direktsändningar på TV kan man alltid lita på att hon med säker hand leder såväl samtal som lite -knivigare- utfrågningar.

Föreläsare inom mångfald

Booking Form All Things Live

Boka Doreen Månsson

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2