David Batra

Komiker

Talare

David Batra är en av landets populäraste komiker. Det blir fruktansvärt roligt, det vet alla som sett honom.

Som standupkomiker har David Batra gjort långt över 1000 föreställningar. Just inom standup vet man att just antalet gånger man uppträtt spelar en stor roll för hur framgångsrik/rolig denne är. David Batra vann 2006 ”Årets manliga komiker”.

Förutom att vara en av många sedd som landets roligaste komiker kan David Batra även bokas som moderator och/eller föreläsare i ämnet Komisk Kommunikation – hur man fångar publiken genom en rolig paketering av budskapet.

Under 2018 och 2019 var David ute på turné med sin succéföreställning ”Elefanten i Rummet” och han kan sågs också i TV-rutan i sin egen programserie ”Världens sämsta indier” och som programledare i ”Breaking News”.

2020 släpptes hans föreställning Elefanten i rummet som första svenska standup-special på Netflix.

David har i flera säsonger varit en av jurymedlemmarna i Tv4s succeproduktion “Talang” och han återkommer i rutan även våren 2022 i samma roll.

Föreläsningar med David

1. Från kulturkrock till världstopp

I den här nya roliga och tankeväckande föreläsningen delar komikern David Batra med sig av hur vi kan utnyttja de fördelar mångfalden ger.

Sverige har på kort tid förändrats något oerhört. För inte länge sedan var vi ett land där alla som satt på bussen på väg till jobbet på morgonen, kunde prata samma språk, hade läst samma morgontidning och bar på ungefär samma förhoppningar om framtiden. Kliver du på bussen idag kan du vara ganska säker på att flera av dina medpassagerare inte har ätit samma sorts frukost som du har gjort, de har helt andra semesterplaner än vad du har och några begriper inte ett ord av vad du säger. Det nya blandade Sverige skapar många utmaningar inte minst i arbetslivet, men hanteras de på rätt sätt kommer blandningen av olika kulturer göra oss starkare och ännu mer framgångsrika. I den här nya roliga och tankeväckande föreläsningen delar David Batra med sig av sina tips om hur vi kan utnyttja de fördelar mångfalden ger.

Booking Form All Things Live

Boka David Batra

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2