Skip to content
David Batra

Komiker

Konferencier/moderator

Om David Batra

Som standupkomiker har David Batra gjort långt över 1000 föreställningar.

David har varit ute på ett flertalet soloturnéer och syns frekvent i TV-rutan som programledare, jurymedlem i Talang eller skådespelare.

2020 släpptes hans föreställning Elefanten i rummet som första svenska standup-special på Netflix.

David har programlett några av SVTs mest framgångsrika program. Senaste åren har du sett honom i Världens sämsta indier, Hårt väder och Sov gott.

David kan bokas som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Föreläsningar med David

1. Från kulturkrock till världstopp

I den här nya roliga och tankeväckande föreläsningen delar komikern David Batra med sig av hur vi kan utnyttja de fördelar mångfalden ger.

Sverige har på kort tid förändrats något oerhört. För inte länge sedan var vi ett land där alla som satt på bussen på väg till jobbet på morgonen, kunde prata samma språk, hade läst samma morgontidning och bar på ungefär samma förhoppningar om framtiden. Kliver du på bussen idag kan du vara ganska säker på att flera av dina medpassagerare inte har ätit samma sorts frukost som du har gjort, de har helt andra semesterplaner än vad du har och några begriper inte ett ord av vad du säger. Det nya blandade Sverige skapar många utmaningar inte minst i arbetslivet, men hanteras de på rätt sätt kommer blandningen av olika kulturer göra oss starkare och ännu mer framgångsrika. I den här nya roliga och tankeväckande föreläsningen delar David Batra med sig av sina tips om hur vi kan utnyttja de fördelar mångfalden ger.

Booking Form All Things Live

Boka David Batra

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2