Skip to content
Dante Zia

Influencer marketing

Konferencier/moderator

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Om Dante Zia 

Dante Zia är multitalangen från Skåne med rötter från Italien som etablerade sig hos svenska folket när han deltog i TV-programmet Sveriges mästerkock 2018. Därefter har framgångståget rullat vidare för Dante – han har medverkat i TV-program såsom Fixarfesten, Sommarlov, Fixaräventyret, Dantes maxade mat och gästat program som Wild Kids, 1 mot Sverige och Sveriges yngsta mästerkock.  

Hans passionerade intresse för matlagning har nog inte undkommit någon – han har flera gånger medverkat i Nyhetsmorgon som kock där han bjudit tittarna på favoriter från det italienska köket. Dante har även en egen kanal på köket.se och skrivit kokboken Pasta al Dante.  

Under 2022 var han aktuell i TV-programmet Weekend hos Zia där han tillsammans med sin bror Oscar Zia bjuder in kända gäster till en fullspäckad weekend, full av roliga och djupa samtal som varvas med mat och musik i underbar miljö. 

Dante kan bokas som konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, influencer marketing och för övrig medverkan i film, TV och radio.

Booking Form All Things Live

Boka Dante Zia

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2