Skip to content
Daniel Gilbert

Musik

Om Daniel Gilbert  

Daniel Gilbert har cementerat sin plats som en mindre institution på den svenska musikscenen. Med en karriär som sträcker sig från hans tidiga dagar med Broder Daniel till att vara en viktig del av Håkan Hellströms musikaliska värld och en mångårig medlem i Augustifamiljen, har Gilberts inflytande och mångsidighet sträckt sig långt och brett. Nu är han aktuell med sitt senaste album “Rekviem”.

“Rekviem” är inte bara ett album; det är en livsberättelse. De tolv låtarna fångar olika trauman och glädjeämnen, presenterade på både svenska och engelska. Det är en musikalisk resa som tar lyssnaren genom en mångfald av genrer, från indierock till jazz, funk, elektro, soul, visa och americana. Gilberts musik är som en mångfacetterad spegel av hans egna influenser och erfarenheter.

Skivan föddes under pandemin och utvecklades organiskt som ett kedjebrev mellan musikervänner runt om i Sverige. Resultatet är en levande och autentisk samling låtar som bär på Gilberts levnadshistoria, från barndomens oskuldsfulla tankar till mogenhetens reflektioner över livets mening.

Med “Rekviem” vill Daniel Gilbert demonstrera att äkta konst inte kan ersättas av digitala algoritmer. Albumet är en hyllning till det mänskliga uttrycket och ett bevis på Gilberts fortsatta relevans och betydelse på den svenska musikscenen.

Utöver sin musikaliska karriär kan Daniel Gilbert även bokas för föreläsningar där han delar med sig av sina erfarenheter och insikter från sitt liv som artist och människa.

Daniel Gilbert

Daniel Gilbert

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Daniel Gilbert. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Rickard Nilsson
rickard.nilsson@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Daniel Gilbert

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2