Christoffer Nyqvist

Komiker

Christoffer är standupens framtida stora stjärna!

Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor.

Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. 2019 gjorde han succé i tv-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken.

2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt.

Med Christoffer på standupscenen får du en ung och fräsch, men samtidigt mogen, sofistikerad och rutinerad komiker.

Christoffer är ständig aktuell som gäst i olika poddar och radio- och tv-program. Han är även aktuell som skådespelare och ni kommer säkerligen se honom i flertalet serier och produktioner framåt.

Christoffer gjorde även succé 2021 som komisk sidekick i tv-sända P3-guldgalan. Just nu är han främst aktuell med sin medverkan i Spotifys succépodd “Stammis”, med sin egen standupklubb “Finess” och med sin medverkan på julens roligaste turné “Humorkalaset Christmas” med kollegorna Ann Westin, Karsten Torebjer och Johan Glans.

Booking Form All Things Live

Boka Christoffer Nyqvist

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2