Skip to content
Christoffer Nyqvist

Komiker

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Om Christoffer 

Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor.

Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken. Christoffer driver numera egna standupklubbar och är ute med sin första soloturné – den nyskrivna föreställningen »För all del«

2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt.

Christoffer är ständig aktuell som gäst i olika poddar och radio- och tv-program. Han är även aktuell som skådespelare och ni kommer säkerligen se honom i flertalet serier och produktioner framåt.

Christoffer kan bokas som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Booking Form All Things Live

Boka Christoffer Nyqvist

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2