Carin Da Silva

Talare

Med ett leende och en positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar. Det bästa hon vet är att utmana sig själv och att underhålla!

Carin kan bokas som: konferencier, moderator, programledare, dansinstruktör, musikalartist, skådespelerska, film/tv-medverkan.

Redan som 7-åring visste Carin att hon ville stå på scen när hon blev stor. Och så blev det! Carin började med 10-dans som 8-åring och tog flera SM-guld och var med och representerade Sverige i EM och VM flera gånger.

När det var dags att börja gymnasiet valde hon musikalgymnasium och sen även musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s dance 2006-2008. I många år har vi sett henne som Hallåa på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3.

Hon står ofta och gärna som konferencier på allt ifrån stora arenor till mindre företagsuppdrag. Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och passar därför för det mesta.

Du kan ha sett Carin i hennes succémedverkan som fast paneldeltagare i humorprogrammet ”Bäst i test”.

Just nu är hon aktuell med hennes och Vivi Wallins populära podcast Våra sanningar som även kan ses live på Chinateatern nu under hösten 2021.

Booking Form All Things Live

Boka Carin Da Silva

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2