Skip to content
Blues Pills

Musik

Inga evenemang

Under lager av tung psykedelisk bluesrock och Elin Larssons unika powerröst har Blues Pills grundväsen alltid drivits av ett sökande musikaliskt och i det mänskliga sinnet. Med drag från gnistrande soul till psykedeliska trips genom 60’s och 70s rock till svärtad blues har deras musikalster levererat alltifrån tunga rockhits till själfulla ballader som andas power och karisma.

Den svenska rockkvartetten bildades i Iowa, USA, i slutet av 2011 av bandets grundare och låtskrivare Elin Larsson och Zack Anderson. Kända för deras lysande liveframträdanden tog de sig snabbt från smutsiga och trånga barer till att spela på några av Europas största festivaler såsom Download, Rock am Ring, Rock Werchter, Wacken Open Air, Roskilde och Montreux Jazz Festival. Blues Pills har turnerat tillsammans med band såsom Rivals Sons, Deep Purple och Europe och har haft en stor succé i länder såsom Tyskland och Storbritannien, där de sålt ut legendariska spelställen såsom KOKO i London och Columbiahalle i Berlin. Över åren har deras kritikerrosade album sålt i hundratusentals exemplar världen över och deras självbetitlade debut tog sig direkt in på topplistorna och nådde #4 i Tyskland. Deras andra album Lady In Gold nådde en hedrande #1 på den Tyska topplistan. Deras senaste album Holy Moly! Spelades in och producerades av bandet själva och är mixat av Grammyprisade Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Iggy Pop, Adele, Black Sabbath, Rival Sons, Hozier et al).

Blue Pills

Blue Pills

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Blue Pills. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Blues Pills

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2