Skip to content
Björn Holmgren

Musik

Inga evenemang

Om Björn Holmgren 

Björn Holmgren debuterade i januari 2022 och det dröjde inte länge förrän han gjorde sig ett namn på den svenska musikscenen. I april samma år slog han igenom med hitsingeln ”Ut Med Allt” som toppade streaming-listorna redan första dagen och snabbt uppnådde Platina i Sverige. Framgången uppföljdes bland annat av duetten ”Haglar” som släpptes tillsammans med Olivia Lobato i samarbete med Spotify Studio It’s hits.  

Under våren 2024 släpper Björn sin debut-EP med bl.a singlarna ”Du har fel” och ”Explosion” som båda spelats flitigt i P4. Ett nytt, mognare sound har vuxit fram och nått även en äldre publik. 

Björn är uppvuxen i Stureby i södra Stockholm och upptäckte tidigt en talang för musik och låtskriveri.  

Med en bakgrund i gatumusik både i Sverige och ute i Europa har Björn det som krävs för att fånga en publik. Det märks inte minst på hans självklara sätt att ta en scen och hans välutvecklade mellansnack. 

Björn

Holmgren

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Björn Holmgren. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Björn Holmgren

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2