Skip to content
Bear Garden

Musik

Om Bear Garden

Sedan det självbetitlade debutalbumet släpptes 2019 och uppföljaren ”Sunshine Fruit” (2021) har Bear Garden ständigt utforskat nya genreöverskridande områden inom den instrumentala musiken och utvecklat ett eget visuellt uttryck. Omöjlig att genrebestämma, som en kameleont mellan ett stökigt progressivt uttryck och ett modernt, poppigt sound. Längs vägen har både hyllningar från renommerade musikjournalister och framträdanden på festivaler och klubbar runtom i Europa byggt en växande publik och följarskara. 

Nu är Bear Garden aktuell med Up (Part 1) som är den första delen av fullängdsalbumet “Up” som kommer ut i februari 2024. Senaste singeln “Up” har redan placerats som ”Beat of the week” på BBC 6 Music och spelats flertalet gånger på BBC Radio. 

– Jag och bandet är supertaggade på att komma ut och spela den nya musiken live. Turnén och musiken kommer större, mer expressiv och melodisk än tidigare, mycket nytt och förmodligen oväntat för publiken.  

Bear

Garden

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Bear Garden. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Jonas Pernholm
jonas.pernholm@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Bear Garden

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2