Ann Westin

Komiker

Talare

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Ann Westin är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler!

Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund.

Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

2016 släppte Ann sin första bok – ”Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”.

Under våren 2017 medverkade Ann i ”Egenmäktigt förfarande” på Scalateatern tillsammans med bl.a Krister Henriksson och Jessica Liedberg.

2017 firade Ann 20 år som komiker, detta med en färgsprakande jubileumsshow som också filmades och har visats på SVT.

Just nu är Ann aktuell i flera olika produktioner. Bland annat kan du se henne i årets upplaga av Humorkalaset Christmas som turnerar runt om i Sverige.

Föreläsningar med Ann

Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det

Ann Westin är en av Sveriges mest respekterade och älskade komiker. Men vägen dit har varken varit rak eller självklar.

I föreläsningen Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det inspirerar Ann oss alla till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. Genom motgångar och motstånd via två hjärnblödningar och en skilsmässa till att bli historiskt utnämnd till Årets kvinnliga komiker tre gånger.

För stenar kan ju vara allt från små ettriga, vassa småstenar till pimpstenar som bara gör en lite lenare och rundare. Och så finns ju de där granitbumlingarna, som när syokonsulenten i skolan frågar Ann vad hon vill bli när hon blir stor. Ann, med huvudet fullt av skådespelardrömmar, berättar att skådis, det ska hon bli! Syokonsulenten svarar: – Nä, det vill du inte! Du kan jobba på posten. Då vill man ju kasta den där stenen i huvudet på fru konsulent.

Med jävlar anamma och en mycket humoristisk syn på livet tar Ann oss genom en föreläsning som inspirerar oss till att tro att inget är omöjligt.

Booking Form All Things Live

Boka Ann Westin

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2