Skip to content
Anis don Demina

Influencer marketing

Konferencier/moderator

Om Anis don Demina  

Anis don Demina är en mångsidig entertainer som har gjort sig känd som Youtuber, programledare och artist – och byggt upp en imponerande karriär inom underhållningsbranschen. 

På Youtube är Anis en flitig producent som släpper fyra videos i veckan där han bjuder på otroligt innehåll. Bland annat podden “Då är vi igång” som han startade tillsammans med Behrouz Badreh.  

Anis har också visat upp sin talang som programledare i både TV4 och SVT för välkända program som “Idol”, “Underdogs”, “Melodifestivalen” och “Musikhjälpen”. Hans charm, energi och förmåga att engagera publiken har gjort honom till en uppskattad personlighet i TV-rutan. Han har även visat sitt mod och mångsidighet genom att delta i olika tävlingsprogram. Han har varit en finalist i “Let’s Dance”, utmanat sig själv i “Fångarna på fortet” och testat sina kunskaper i “Smartare än en femteklassare”. 

För närvarande är Anis en välkänd röst i “NRJ Morgon” där han underhåller lyssnarna med sin karisma och humor. Han är även aktuell som deltagare i den kommande SVT-satsningen “Detektiverna” – där hans förmåga att lösa mysterier sätts på prov.  

Genom sitt arbete som Youtuber, programledare och artist har Anis Don Demina etablerat sig som en mångsidig och omtyckt personlighet. Med en passion för att underhålla och engagera sin publik fortsätter han att växa och inspirera andra med sin karisma och talang. 

Anis kan bokas som konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, influencer marketing och för övrig medverkan i film, tv och radio. 

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Boka Anis don Demina

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2