Skip to content
AmenA

Musik

Om AmenA 

Stjärnskottet AmenA fortsätter imponera med sin magnifika närvaro och känslofyllda röst. Nu är hon aktuell med låten “Empty” och i februari släpper hon sitt debutalbum “Guidebook”.  I vår beger sig AmenA ut på en efterlängtad turné!  

AmenA började sjunga redan som barn och musiken var också det enda hon kunde ta med sig när hon i spåren av krig flydde från Jemen till Sverige. I Sverige har karriären snabbt tagit fart för den unga artisten: hennes framträdande som duettgäst på Håkan Hellströms utsålda Ullevi-konserter och hennes medverkan i Idol 2021 förde ut den magnifika närvaron och känslofyllda rösten till hundratusentals människor över hela Sverige.  

Låtarna “Empty” “The Sun” och “Parasite” och “SAT” är de första på hennes kommande debutalbum. Här finns inget av det ofärdiga och sökande som ett första album ofta kan vara albumet presenterar en samling låtar från en artist som trots sina 21 år är djupt erfaren både i livet och i musiken. 

AmenA

AmenA

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka AmenA. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka AmenA

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2