Skip to content
AmenA

Musik

Om AmenA

21-åriga AmenA började sjunga redan som barn och musiken var också det enda hon kunde ta med sig när hon i spåren av krig flydde från Jemen till Sverige. I Sverige har karriären snabbt tagit fart för den unga artisten: hennes framträdande som duettgäst på Håkan Hellströms utsålda Ullevi-konserter och hennes medverkan i Idol 2021 förde ut den magnifika närvaron och känslofyllda rösten till hundratusentals människor över hela Sverige.

Våren 2023 är AmenA aktuell med låten “The Sun” som är den första på hennes kommande debutalbum. Här finns inget av det ofärdiga och sökande som ett första album ofta kan vara, utan snarare presenteras här en samling låtar från en artist, som trots sina 21 år, är djupt erfaren både i livet och i musiken. ”The Sun” inleds med ett atmosfäriskt röstparti som blommar ut i episkt storslagen avslutning.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka AmenA. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka AmenA

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2