Skip to content
Alex Järvi

Musik

Om Alex Järvi 

Alex Järvi från Ed gjorde sin debut som artist år 2019 när han släppte singeln “100 år”. Efter det har hans musik streamats över 50M gånger och han har dessutom blivit utsedd till “Framtidens Artist” av P3 och nominerats till Rockbjörnen för “Årets genombrott”.  

Sedan dess har ett pärlband av poplåtar levererats. Vi har sett honom i populära humorprogrammet ”Trevlig Helg”, vi har hört hans musik i senaste, klassiska, Pripps Blå-reklamen och sett honom live under våren och sommarens turné.  

Med nerv och äkthet skriver Alex texter rakt från hjärtat och med livet som inspiration. Ett sant låtsnickeri med kvalitét i varenda not, ton och ord. Under 2024 kommer helt ny musik där det dynamiska, liveinfluerade poprockdrivet genomsyrar varenda del av vad han gör, både i musiken och på scen.  

Alex

Järvi 

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Alex Järvi. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Richard Nilsson
rickard.nilsson@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Alex Järvi

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2