Skip to content
Ahmed Berhan

Komiker

Konferencier/moderator

Om Ahmed Berhan 

Ahmed Berhan är en ståuppkomiker, programledare och skådespelare som medverkat i flertalet radio- och TV-sammanhang genom åren, såsom Kontoret (TV4), Bert (TV4), Ambassadören (Viaplay), Parlamentet (TV4), Tankesmedjan i P3, Morgonpasset i P3, Hot take i P3 och Vi måste snacka hår i P1.  

Ahmed Berhan har under 2022 varit aktuell som programledare för SVT:s humorsatsning “IFS – invandrare för svenskar” och stand up-showen “Semst” med Jonathan Unge och Branne Pavlovic. Han har även varit programledare i SVT:s barnprogram Ahmed i medeltiden (2010).  

Ahmed är en talangfull skådespelare som haft huvudrollen i filmen “Hjärtat” och medverkat i “Diorama”. Nu står det även klart att han även gör huvudrollen i den nyskrivna pjäsen “8 kvadrat”. 

Sist men inte minst är Ahmed en fantastisk ståuppkomiker. Han har medverkat i Släng dig i brunnen, Comedy Central Confessions, Comedy central och på Raw Comedy Club. 

Ahmed kan bokas som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Booking Form All Things Live

Boka Ahmed Berhan

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2