Skip to content
AFASI
AFASI

Musik

Inga evenemang

AFASI är tillbaka!

Herbert Munkhammar har under 15 års tid gett ut musik i olika framgångsrika konstellationer – först i Afasi & Filthy och därefter i Maskinen och Ansiktet. Han har vunnit årets hiphop/soul både på Grammis- och P3 Guld-galan, belönats med Guldmicken för Årets liveakt och medverkat på legendaren Grandmaster Flashs låt “We speak hiphop”. I höst släpper Herbert ett nytt album under just namnet AFASI men redan nu är första smakprovet SARAJEVSKO ute och på fredag släpps nya låten BON VOYAGE.

I slutet av april släpptes SARAJEVSKO, Phonk på svenska. Phonk är en genre vars största spellista har nästan 5 miljoner följare på Spotify. Musikstilen är sprungen ur Memphis Rap och har också vuxit sig stor i Europa och Ryssland. Det är cowbells och 808-trummor, som man även kunde höra på Afasi & Filthy’s ”Fläcken”, men den här gången är det upptempo och stenhårt dansgolv.

Den 2 juni släpps nästa låt BON VOYAGE, en banger som kommer fylla dansgolven i sommar, och i slutet av september släpps alltså ett album.

”BON VOYAGE är en av de sista låtarna som kom till under arbetet med AFASI-plattan. Jag ville ha en riktigt hård, klubbig dansgolvsbanger med en ramsig hook. Vi valde också att inte ha några tydliga verser utan istället samplade vi en fransman som förklarar hur man uttalar frasen Bon Voyage. Det kändes mer intressant med den formen på låten.” – AFASI

Hela plattan är en punkig, explosiv, dansant mix mellan UK och den amerikanska södern. 2 step och Drum n bass möter Phonk och rave.

Vill du se vad AFASI har för sig? Kolla in @herbertmunkhammar på instagram.

Afasi

Afasi

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka AFASI. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka AFASI

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2