Skip to content
ADAAM

Musik

OM ADAAM

Efter att ha seglat upp på topplistorna under 2022 är ADAAM idag en av Sveriges största artister med över 1,3 miljoner lyssnare på Spotify varje månad. Förra året blev låten FAKKA UR, som han gjorde i samarbete med LOAM, en av Sveriges mest spelade låtar och vann ”Årets låt” på Grammisgalan. Han avslutade sen året med hitsingeln ”SÖDERMALM” och när Spotify summerade året var han den 7:e mest lyssnade artisten. Han hade då både fått en singeletta (Fakka ur) och albumetta (Myror i Brallan).

Under 2023 har ADAAM släppt tre singlar från det kommande albumet. Han började med ”17” där han samplade Veronica Maggios låt ”17 år” från albumet ”Och Vinnaren Är…”. Låten blev snabbt en hit och 1:a på Spotify och har sedan dess fått över 10 miljoner streams och spelats flitigt på radio. Efter ”17” släpptes ”ROCKARE” tillsammans med vapendragaren VC Barre samt ”Ride With Me” som ADAAM spelade in i Spotifys Studio i Stockholm.

Nu är ADAAM aktuell med ett nytt album. ”Trapen till Radion” innehåller 10 spår och gästas av Tjuvjakt, VC Barre och den norska superduon Broiler. Precis som vanligt så är flera låtar producerade av NBL-producenterna takenoelz, Pablo Paz, Philippe och Fu3go, men även Yei Gonzales och de norska producenterna Kofo & Pacify.

ADAAM

Spotify

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka ADAAM. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Jonas Pernholm
jonas.pernholm@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka ADAAM

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2