Skip to content

Inga evenemang

SkiStar och All Things Live bjuder åter in till skid- och musikfestival i Trysil! Med artister som Matoma, Beathoven, Segertåget och Bigbang.

Vad är bättre än att kombinera skidåkning med musikfestival? All Things Live och SkiStar bjuder in till vinteravslutning i Trysil – WinterEnd.

Vi fortsätter fjolårets framgång i Trysil! WinterEnd är en tredagars festival full av vinteraktiviteter, musik och inte minst fest. Musikprogrammet erbjuder något för alla smaker – allt från rock till festmusik från topplistorna. Det blir även tävlingar i form av Banked Slalom i Helene Olafsens anda och Poolrace. Festivalen äger rum i samband med säsongens avslutning i Trysil – helgen 18-21 april 2024. 

– Vår siste skihelg for vintersesongen har alltid vært fyllt med skikjøring kombinert med musikk og konserter, og Winter End 2024 blir spennende med flere kjente artister på programmet. Det er veldig gøy å kunne tilby en storslått feiring for å markere slutten av enda en flott vintersesong her i Trysil, säger Gudrun Sanaker Lohne, destinationschef på SkiStar i Trysil.

För närvarande är fyra norska namn klara för WinterEnd 2024. Fler artister kommer att annonseras löpande. 

– Efter förra årets härliga upplevelse med den sköna kombinationen av glada människor, snö, sol, musik och skidåkning ser vi verkligen fram emot att få göra WinterEnd i Trysil tillsammans med SkiStar igen, säger Henrik Berndtson, VD på All Things Live Sverige.

DJ:n och producenten Tom Lagergren (aka Matoma), känd för sin dansorienterade tropical house-musik, har på kort tid blivit en av de största exporterna inom norsk musik. En hitmaskin med låtar som “All Night”, “False Alarm” och “Old Thing Back” som gör det svårt att stå stilla när han sätter igång festen.

Beathoven, den maskerade trion som erövrade Norge 2022, har sedan debuten cementerat sin plats som en av Norges mest älskade liveakter. De har toppat flertalet listor och tagit emot nomineringar på både Norska P3 Guld och Spellemann, samt vunnit ett Spellemannpris för “Årets Festmusikk”. Beathoven är kända för tung pyro, otrolig energi, allsång och unika liveversioner av deras största hits – det blir minst sagt en minnesvärd upplevelse för alla WinterEnd-besökare.

Den dynamiska artistduon Segertåget började samarbeta 2019 och har överraskat och imponerat sedan dess – de är en frisk fläkt med ambitioner att bryta barriärer för vad som är standard när det gäller både musik och liveshower. I september släpptes låten “VARMT” som snabbt klättrade upp på topplistorna och nådde en imponerande 7:e plats. Segertåget är kända för sina energifyllda liveshower och stora engagemang till musikyrket – missa inte när de tar WinterEnd-publiken med storm!

BigBang startade tidigt på 90-talet och fick sitt stora genombrott mot slutet av samma decennium med albumet Electric Psalmbook (1999). Det norska rockbandet har sedan dess spelat över hela Norge, och sommaren 2023 var inget undantag. Tidningen Dagsavisen beskrev deras konsert under Øyafestivalen 2023 som “en urkraft i norsk rocks samtid som i sina bästa stunder drar med sig stora folkmassor med ren energi och publikappell (…)”  

Festivalen arrangeras av SkiStar och All Things Live – den största oberoende aktören inom underhållning i Norden, samt lokala restauranger i Trysil.

För att delta på festivalen behövs endast SkiPass, festivalpasset ingår. 

Läs mer om WinterEnd och säkra ditt Skifestivalpass här: https://www.winterend.no/