Skip to content

Inga evenemang

Ursäkta Live, en färgsprakande show med Johanna Nordström och Edvin Törnblom, intar några av Sveriges största arenor i höst. Den 8 september är det urpremiär i Stockholm/Avicii Arena, därefter åker man vidare till Göteborg och Malmö.

Varken Johanna eller Edvin behöver någon närmare presentation. Med podcasten ”Ursäkta” har duon placerat sig i toppen som en av de mest lyssnade i Sverige genom tiderna. Och nu är det dags för dessa showkvinnor, som båda älskar att stå på scenen, att kliva fram i rampljuset med blixtar & dunder. Varför spara på krutet och göra entré på en klubb eller i ett konserthus, när arenor som Avicii, Scandinavium och Malmö Arena finns?! 

 –  Vi älskar show! Vi har drömt om att få göra en storslagen föreställning ihop och nu går drömmen i uppfyllelse. Vi ansökte t.o.m. till Teaterhögskolan i förhoppningen om att det skulle hjälpa oss att förverkliga vår dröm. Och nu ska vi äntligen få sjunga, dansa samt sprida glitter och glamour i överflöd, hälsar Johanna & Edvin. 

Ursäkta Live är en hyllning till 2000-talets superstars där publiken får åka med på en fartfylld resa, navigerad av Sveriges svar på Jennifer Lopez & Beyoncé. 

 – Publiken kommer att bli blown away av vår show och definitivt häpna över våra talanger, avslutar Johanna & Edvin.

Regi: Fredrik ”Benke” Rydman 

Manus: Pål Ströbaek 

Kontakt: Mediaförfrågningar kring Ursäkta Live, vänligen kontakta Sandra Nordin, 0706-973959, sandranordinpr@gmail.com 

Booking Form All Things Live

Boka Ursäkta

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2