Skip to content

Inga evenemang

“Torbjörns TV-program (R) – en standupföreställning utan sändningstillstånd” fortsätter i höst 

Under våren begav sig Torbjörn Averås Skorup ut på turné med något han alltid drömt om – sitt alldeles egna hopsnickrade TV-program live (som på grund av uteblivet sändningstillstånd blev på scen). Självklart blev programmet en stor succé och nu står det klart att det blir en repris på turné i höst!  

Torbjörn Averås Skorup är ett kärt barn med många talanger – han är manusförfattare, radiopratare, skådespelare, klippare och har numera även en blomstrande karriär som standupkomiker. Allt som fattades var hans egna TV-program – tills nu! Under våren fick han äntligen drömmen uppfylld och vilken succé det blev. 

I höst fortsätter turnén runtom i landet. Förbered er på standup, rikedom, tävlingar, vildmark, musikaliska under och kluriga utmaningar. 

– Det här är ingen standupföreställning. Det är Torbjörns TV-program – direkt, live och med publik!  Tyvärr har jag inte lyckats fixa vare sig sändningstillstånd eller kamerateam så det är bara publiken på plats som får se programmet. Så ja, det är väl en standupföreställning, säger Torbjörn och fortsätter:

–  Publiken kan förvänta sig ett live-program förtjänt av mängder med priser på nästa års Kristallen-gala; Årets humor, Årets drama, Årets reality och förhoppningsvis Publikens pris! Målet är fortfarande att fällas i granskningsnämnden. 

Biljetterna släpps den 9 juni klockan 10:00 på torbjornstvprogram.se