Skip to content
Oscar Stembridge

Inga evenemang

Om Oscar Stembridge

Oscar är en av Sveriges mest spännande unga talanger. Han är en mångsidig musiker som spelar piano, bas, trummor, ukulele och gitarr. Bara 14 år gammal har Oscar byggt upp en dedikerad global följarskara på över 200 000 personer på sociala medier och redan uppträtt live på många prestigefyllda evenemang inklusive Climate Live ’21, Victoriadagan för det svenska kungahuset och på Allsång på Skansen.

Oscar har uppträtt live i Sverige, USA och Storbritannien – från små intima spelningar till evenemang med över 60 000 personer. I somras blev han den yngsta artisten någonsin att uppträda på Main Stage på Boardmasters Music Festival i Storbritannien. Han gjorde sin första spelning i USA på ikoniska Eddie’s Attic i Atlanta och återvände senare till USA för att samarbeta med Grammy-prisbelönta producenter.

Oscar är en skicklig singer-songwriter – hans övertygande persona matchas av förmågan att skriva autentiska låtar som tar itu med dagens ungdomsfrågor som klimatförändringar, mobbning och social alienation. Han släppte sin mycket hyllade debut-EP “THIR13EN” 2022 och avslutade året med att vinna det prestigefyllda priset Rookie Artist of the Year vid DennizPop Awards från en jury inklusive Max Martin. Medan hans följare expanderar globalt har Oscar samarbetat med den kända amerikanska sångcoachen och artistutvecklaren “Mama Jan” Smith (Usher, Justin Bieber) för att ytterligare navigera i sin framgång.

Detta är bara början för Oscar.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Oscar Stembridge. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Spotify

Oscar

Booking Form All Things Live

Boka Oscar Stembridge

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2