Skip to content
NONONO
NONONO

NONONO består av Stina Wäppling och producenterna Tobias “Astma” Jimson och Michel “Rocwell” Flygare. Duon Astma & Rocwell har jobbat tillsammans i tio års tid och bland annat gjort låtar med artister som Amanda Jenssen, September, Vincent och Andreas Grega. För något år sedan började de samarbeta med sångerskan och låtskrivaren Stina Wäppling och i början av 2012 bestämde sig trion för att satsa på en gemensam karriär och startade NONONO.

Våren 2013 släpptes den första singeln, den suggestiva och refrängstarka “Like the Wind”. Efter två månaders turnerande släpptes uppföljaren – “Pumpin’ Blood” som fick The Guardian att benämna NONONO som “nästan perfekt pop”. Låten har sedan dess blivit en enorm hit som sålts i över 700 000 exemplar, blev årets mest spelade låt på P3 2013 och även figurerat i stora reklamfilmer för bland annat Samsung Galaxy S4 och Netflix.

NONONO

NONONO

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka NONONO. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Johan Lindqvist
johan.lindqvist@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka NONONO

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2