Skip to content
myie

Musik

Inga evenemang

Om myie 

The next big thing stavas myie i gemener. Debutalbumet Feel Real släpptes i mars 2023 – ett album om växtvärk, “coming of age”, som reflekterar upplevelser från ungdomen. Storytelling är inget nytt för myie. Med rötter inom filmbranschen som skådespelare är musiken bara ett nytt sätt att framföra en känsla. Uppväxten i flera olika länder har också format myie som artist. 

Under 2022 släppte myie tre singlar – ”Feel Real”,”Fever Dream” och “Mary”, som bland annat plockats upp av P3 i Sverige, BBC6 i Storbritannien och P6Beat i Danmark. Myie medverkade på legendariska Stockholmscenen Debasers 20-årsjubileum, var nere i Köpenhamn för promotion och spelade som support till Girl Scout på Vega. Som skådespelare såg vi henne i SVT-dramat ”Försvunna människor” och i Netflix-filmen ”One More Time” (premiär 21/4). 

myie 

spotify

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
My Bergman
my.bergman@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka myie

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2