Skip to content
Mollie Minott
Mollie Minott

Musik

Mollie Minott är en svensk sångerska och låtskrivare med rötter i Oskarshamn. Hennes karriär började tidigt då hon 2011, femton år gammal, gjorde en duett med James Blunt i programmet “Kvällen är din” på TV4. Ett par år senare(2014) tog hon sig till final i “Idol” och året därefter medverkade hon i Sveriges största turné “Diggiloo”.

Efter finalplatsen i Idol 2014 släppte Mollie aldrig tanken på att skriva och komma ut med sin egen musik. Under 2016 investerade hon i en studio och tog ett break från scenen och offentligheten. Äntligen kunde hon börja skriva och spela in sina egna låtar. Idag har Mollie Minott ett stort nätverk bestående av olika team som hon skriver musik med både i Sverige och utomlands.

Mollie Minott

Mollie Minott

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Mollie Minott. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Mollie Minott

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2