Skip to content
Lilla Namo
Lilla Namo

Lilla Namo är en av Sveriges absolut mest medvetna artister som inte låter sin talang och budskap stanna på kreddbasis. Hon har hittills samarbetat med bland annat Petter, Daniel Adams-Ray, Timbuktu, Marit Bergman och Linnea Henriksson. Hon har blivit utsedd till ”Årets svenska rap” av Musikguiden, ”Årets hiphop” på P3 Guld, blivit Grammisnominerad till årets textförfattare och även utnämnd som en av landets bästa textförfattare av Jan Gradvall. Ett gediget bagage med respekt, med andra ord.

Lilla Namo stod för ett av de största genombrotten i musiksverige 2012 då hon debuterade med den kaxiga genusflippen “Haffa Guzz”. Låten blev en enorm succé som spelades flitigt på radio och Lilla Namo var namnet på allas läppar. Hennes snillrika och kompromisslösa rimstil utsågs till “Årets svenska rap” av Musikguiden i P3 och hon blev rejält omskriven i media.

Lilla Namo

Lilla Namo

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Lilla Namo. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Johan Lindqvist
johan.lindqvist@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Lilla Namo

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2