Kristofer Greczula
Kristofer Greczula

Ibland dyker det upp artister som har allt: talang, hantverkskunnande, ”star quality” och en osviklig känsla för stil. Kristofer Greczula är en sådan artist. 23 april släpptes Kristofers första singel 2021, ”Leaving You For Another”. Ett stycke klassiskt låtskrivande med melankoli och episk storslagenhet. En modern produktion, med ekon av The Beatles och Bowie.

Kristofer har cirka 500 liveframträdanden i ryggen och har redan haft en hit i form av platina- säljande ”You’re Not Alone” och längs resan hyllat av många respekterade producenter och låtskrivare runt om i världen.

2021 är året då allt faller på plats. Kristofer har hittat sig själv, rätt samarbetspartners och den integritet som präglar hans förebilder: ikoner som både kunde fylla dansgolv och beröra på djupet. Liksom Prince och Bowie – två av hans inspirationskällor, inte minst visuellt – har Kristofer en naturligt androgyn utstrålning. En svårdefinierad mystik och stilkänsla som väcker din nyfikenhet.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Kristofer Greczula. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Kristofer Greczula

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2