Skip to content
James Taylor
James Taylor

Musik

Nytt datum för konserten är 15 november 2022

På grund av Covid-19 och de restriktioner som fortfarande följer av pandemin ute i Europa så måste vi tyvärr meddela att James Taylors Europa-turné flyttas fram. Nytt datum för konserten är 15 november 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet!

Mer information har mailats ut till alla biljettköpare från Cirkus den 18 november.

Inga evenemang

Om James Taylor

James Taylor är en låtskrivare och artist i absolut världsklass. Med över 100 miljoner sålda album sedan debuten 1968 har utmärkt sig som en av västvärldens mest framstående i sin genre. Med en katalog som bland annat innehåller ”Fire and Rain”, ”Carolina in My Mind”, ”You’ve Got a Friend” och ”Country Road” är han nu aktuell med sitt 19:e studioalbum – ”American Standard” – och den 15 november 2022 kommer han och spelar på Cirkus i Stockholm. 

James Taylor bemästrar konsten att beskriva specifika – till och med autobiografiska – stunder och ögonblick på ett sätt som resonerar med människor över hela världen.

Redan år 1971 prydde Taylor omslaget till Time Magazine, i vilken han hyllades som starkt lysande fanbärare för singer songwriter-eran. Och idag – fem decennier senare – inspirerar han unga & aspirerande musiker hans varma bariton, självbeskådande texter och unika gitarrspel.