Skip to content
Eva Dahlgren

Musik

Inga evenemang

Om Eva Dahlgren

Den 12 september 1991 släpptes Eva Dahlgrens ”En blekt blondins hjärta”. Med 1 miljon sålda fysiska album är ”En blekt blondins hjärta” ett av de mest framgångsrika albumen i svensk musikhistoria. En mäktig karriär fortsatte framåt och pågår ännu – Eva Dahlgren befäster positionen som en av de absolut största svenska artisterna genom tiderna. Eva Dahlgren har under årens lopp fått otaliga priser och utmärkelser. Hon har haft mod att prova saker som andra har avrått från och hon har haft mod att tacka nej när andra har pushat på. Hon är idag en av våra mest uppskattade artister trots att hon inte alltid har följt givna mallar. Med sin produktivitet och sin kärlek till scenen kan vi vara säkra på att snart se Eva i sitt rätta element.

Eva Dahlgren

Eva Dahlgren

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Eva Dahlgren. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Pernilla Thagaard
pernilla.thagaard@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Eva Dahlgren

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2