Skip to content
ART

Information om covid-19: klicka här för att läsa vad som gäller för ART.

 

Inga evenemang

Grand finale: Sista föreställningen av ART med Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Per Andersson – på Cirkus 31 maj 2022.

“ART” som regisseras av Edward af Sillén, är ett komiskt drama om vänskap och har hyllats både efter sin första framgångsrika, utsålda vår på Rival – och för turnén utmed landets vägar innan 2020 års pandemi flyttade de kvarvarande datumen framåt i tiden.

Nästan tre år efter att uppsättningen hade premiär är det den 31 maj 2022 dags för ensemblen att inta Cirkus stora scen för en sista föreställning.

Regissörens egna ord om pjäsen:

”Vad händer om ett enkelt, jäkla konstverk får tre bästa vänner att plötsligt ifrågasätta varandras smak och värderingar? Kan de fortsätta att vara vänner? ART har varit en personlig favoritpjäs under fler år än jag kan minnas. Det är en explosiv en-aktare som kastar publiken mellan skratt och eftertanke. Jag tycker det är modern teater när den är som bäst. Här och nu. Relaterbar och äkta.”

I en allvarsam och tänkvärd komedi om en vit tavla och långvarig vänskap lär vi känna tre vänner och hur deras känslor för varandra förändrats med tiden, både uttalat och outtalat.